Balance

NÖVELJE SZERVEZETE OMEGA 3 SZINTJÉT A BALANCEOIL SEGÍTSÉGÉVEL

A nagy sikerű Zinzino BalanceOil vadon élő halak olaját tartalmazza, amelyet polifenolban gazdag olívaolajjal kevertünk el a maximális felszívódás és szinergia érdekében. Biztonságosan beállítja és fenntartja az EPA és DHA szinteket, illetve szervezete omega 6  és omega 3 egyensúlyát.

Minősített laboratóriumainkban 2018 októberig több mint 266 ezer tesztet elemeztünk. Az omega 3 kiegészítőket nem fogyasztó emberek átlagos omega 6:3 aránya Európában 15:1, az Egyesült Államokban pedig 25:1. A BalanceOil 120 napon át történő szedése után azonban ez az átlag 5:1, illetve sokszor 3:1 alá csökken.

  • Izlandi apró halakból származó EPA, DHA, DPA, omega 7 gazdag omega 3 olaj
  • Bizonyított hatás 120 nap alatt
  • Erősíti  az immunrendszert

  • Optimális agyműködés

  • Jót tesz a szívnek, vérnyomásnak 

  • Segít optimalizálni az omega 6 és 3 egyensúlyt

  • Növeli a polifenolok szintjét a szervezetben, és így megóvja a vérzsírokat az oxidatív stressztől.

  • Elősegíti a szem egészséges és optimális működését, a vér normál trigliceridszintjét, a normál vérnyomást, a vér normál kalciumszintjét, a csontok egészségét, a normál izomműködést, a fogak egészségét, valamint a sejtosztódást. 

Válasszon a friss citrom, a finom vanília vagy a zamatos narancs-citrom-menta, AquaX, Vegan kombináció közül. 


BalanceTest

Minden az egyensúlyról szól

Napjaink modern világában másként táplálkozunk, mint az 1900-as évek elején, amikor a gyorsételek, például, még nem voltak az étlapon. De, ha saját maga készíti is el az ételeket, sajnos már a hozzávalók sem ugyanolyan minőségűek. A húsfélék leginkább istállókban tenyésztett állatokból származnak, amelyeket táppal etetnek ahelyett, hogy a nyílt legelőkön ennék a friss füvet, a halakat, például a lazacot, zárt medencékben tenyésztik, és haltápot esznek ahelyett, hogy algát fogyasztanának a mély tengerekben. Ez óriási hatással van az ételek tápanyag-összetételére, így a mi sejtjeinkre, szöveteinkre és testünkre is.

A Zinzino BalanceTest a vérben található zsírsavak vizsgálatára létrehozott önteszt. Elvégzéséhez mindösszesen egy apró vércseppre van szükség az ujjából - az egész ráadásul kevesebb, mint egy percet vesz igénybe. Névtelen tesztjét az egyik vezető skandináv laboratóriumba küldjük, ahol 98%-os bizonyossággal elemzik azt. A teszt 11 különböző, vérben található zsírsavat vizsgál, illetve szervezete omega-6:3 egyensúlyát is kimutatja. Névtelen eredményét online érheti el a teszt elvégzése után 20 nappal. Tudjon meg többet a www.ZinzinoTest.com oldalon.