BalanceOil miért fontos?

NÖVELJE SZERVEZETE OMEGA 3 SZINTJÉT A BALANCEOIL SEGÍTSÉGÉVEL

A Zinzino BalanceOil kiváló minőségű, EPA és DHA zsírsavakban, gazdag halolajak és speciálisan kiválasztott, polifenolokban gazdag extra szűz olívaolaj összehangolt keveréke. A BalanceOil biztonságosan beállítja és fenntartja az EPA és DHA szintjét, valamint az omega-6 és omega-3 kiegyensúlyozott arányát a szervezetben. A BalanceOil elősegíti a normál agyműködést és a normál szívműködést, valamint erősíti az immunrendszer normál működését.

Minősített laboratóriumainkban 2020 februárig  több mint 480 ezer tesztet elemeztünk. Az omega 3 kiegészítőket nem fogyasztó emberek átlagos omega 6:3 aránya Európában 15:1, az Egyesült Államokban pedig 25:1. A BalanceOil 120 napon át történő szedése után azonban ez az átlag 5:1, illetve sokszor 3:1 alá csökken.

  • Izlandi apró halakból származó EPA, DHA, DPA, omega 7 gazdag omega 3 olaj
  • Bizonyított hatás 120 nap alatt
  • Erősíti  az immunrendszert

  • Optimális agyműködés

  • Jót tesz a szívnek, vérnyomásnak 

  • Segít optimalizálni az omega 6 és 3 egyensúlyt

  • Növeli a polifenolok szintjét a szervezetben, és így megóvja a vérzsírokat az oxidatív stressztől.

  • Elősegíti a szem egészséges és optimális működését, a vér normál trigliceridszintjét, a normál vérnyomást, a vér normál kalciumszintjét, a csontok egészségét, a normál izomműködést, a fogak egészségét, valamint a sejtosztódást. 

Válasszon a friss citrom, a finom vanília vagy a zamatos narancs-citrom-menta, gránátalma , AquaX, Vegan kombináció közül. 


BalanceTest

Minden az egyensúlyról szól

Nyerjen egyedülálló betekintést szervezete omega-6:3 egyensúlyába, és nézze meg saját "előtte" és "utána" BalanceTest eredményeit. Ezt a tesztet a független VITAS laboratórium fejlesztette ki. Könnyen elvégezhető száraz-vércsepp vizsgálati módszer, amit az otthonában gyorsan elvégezhet. Segít az Ön egészségmegőrző protokollja elkezdésében.

Elvégzéséhez mindösszesen egy apró vércseppre van szükség az ujjából - az egész ráadásul kevesebb, mint egy percet vesz igénybe. Névtelen tesztjét az egyik vezető skandináv laboratóriumba küldjük, ahol 98%-os bizonyossággal elemzik azt. A teszt 11 különböző, vérben található zsírsavat vizsgál, illetve szervezete omega-6:3 egyensúlyát is kimutatja. Névtelen eredményét online érheti el a teszt elvégzése után 20 nappal. Tudjon meg többet a www.ZinzinoTest.com oldalon.