Blog

 

A víz akkor segít a legtöbbet a fogyásban, ha ideális mennyiséget fogyasztasz belőle, de, hogy mennyi az ideális, abban a tekintetben megoszlanak a vélemények.

A DHA (dokozahexaénsav) természetes formában előfordul a sejtmembránban, legnagyobb mennyiségben az agysejtekben található. A DHA szintjét lehet emelni étrendi változtatásokkal, különösen tengeri halak fogyasztásával, illetve táplálék-kiegészítőkkel.

Napjaink modern világában másként táplálkozunk, mint az 1900-as évek elején, amikor a gyorsételek, például, még nem voltak az étlapon. De, ha mi készítjük is el az ételeket, sajnos már a hozzávalók sem ugyanolyan minőségűek. A húsfélék leginkább istállókban tenyésztett állatokból származnak, amelyeket táppal etetnek ahelyett, hogy a nyílt legelőkön...

Érezted már úgy, hogy annyi lehetőség közül választhatsz, és mind működne?! Ott van Weight Watchers program, flexitariánus kúra, vegetáriánus, húsevő, bernstein diéta, atkins diéta, 90 napos diéta, nem, nem, nem, nincsenek kiegészítők. ... és a lista megy tovább, és tovább.

Omega 3 jelentős mennyiségben a tengeri halakban fordulnak elő, az édesvízi halfajtákban nem találhatóak meg. Fontos odafigyelnünk, hogy a szervezetünkbe megfelelő omega 3 zsírsav kerüljön. Ha használjuk mint étrend kiegészítő, akkor megtapasztalhatjuk az omega 3 pozitív hatásait is.