⚖️ Szerinted is fontos az egyensúly a szervezetünkben? ⚖️

2020.02.24

Napjaink modern világában másként táplálkozunk, mint az 1900-as évek elején, amikor a gyorsételek, például, még nem voltak az étlapon. De, ha mi készítjük is el az ételeket, sajnos már a hozzávalók sem ugyanolyan minőségűek. A húsfélék leginkább istállókban tenyésztett állatokból származnak, amelyeket táppal etetnek ahelyett, hogy a nyílt legelőkön ennék a friss füvet, a halakat, például a lazacot, zárt medencékben tenyésztik, és haltápot esznek ahelyett, hogy algát fogyasztanának a mély tengerekben. Ez óriási hatással van az ételek tápanyag-összetételére, így a mi sejtjeinkre, szöveteinkre és testünkre is.

Én egy éve a Zinzino BalanceTestel kezdtem, ami a vérben található zsírsavak vizsgálatára létrehozott önteszt.

Hogy működik❓

  • csak egy csepp vér szükséges
  • egy perc alatt kész
  • névtelen
  • Vitas laboratóriumba vizsgálják, a vérben található 11 zsírsavat
  • 20 nap után online megnézheted a www.zinzinotest.com oldalon

Például az én első tesztem 13,5:1-hez lett pedig használtam bolti omega 3-at, de hiányzott belőle a polifenol, és a D-vitamin. Így nem tudta a szervezetem hasznosítani azt. Nem szabad abbahagyni félév után se, mert akkor vissza áll a szervezeted a régi értékre, mivel ahogy fent írtam sajnos étkezéskor nem tudjuk bevinni amire a szervezetnek szüksége van, mert az ételek minősége már nem az igazi. Ezért szükségünk van minőségi étrend-kiegészítőkre!

Több mint egy év alatt sokat javult az eredményem, de még nem az igazi. Ha elhagynám, a pékárut, tészta féléket, akkor már biztos zöld lenne, de már sokkal jobban érzem magamat, mint egy évvel ezelőtt!

Te tesztelted már mennyire vagy veszélyeztetve❓