A legfontosabb vitaminok számunkra

2020.02.14

A férfiak és a nők nagyon sok mindenben különböznek, így nincs ez másképp a testük felépítésével és annak szükségleteivel kapcsolatban sem. Éppen ezért egészen más vitaminokra van szüksége egy nőnek, mint egy férfinak.

A célom is az, hogy segíthessek neked egészségesen élni. Ehhez számos tanácsot adok a táplálkozással, a mozgással kapcsolatban, de tudni kell, hogy minden ember más és mindenkinek eltérő igényei és lehetőségei vannak, hogy mindezt megvalósítsa.

Vitaminok amire szükségünk van:

  • A vitamin : szem vitaminjának is nevezik. Immunrendszerünk sem képes nélkülözni, és a termékenységgel is összefüggésben van. A tüdő, a szív, és a vese is felhasználja az egészséges működéséhez.
  • B vitamin : az anyagcsere kiegyensúlyozott működéséhez fontos. A hölgyek esetében különösen fontos, ha fénylő hajat, és egészséges körmöket szeretnének. Az idegrendszer működését is segíti, így részben hozzájárulhat a kiegyensúlyozottságodhoz is.
  • C vitamin : erősíti az immunrendszert. A napi minimum mennyiség 50 milligramm, terhes nőknél ez 75 milligrammra, szoptatós édesanyáknál pedig 125 milligrammra módosul ez az érték.
  • D vitamin : A csontok tökéletes fejlődéséhez, valamint szerkezetük szilárdságának megtartásához elengedhetetlen. Mivel a nők, főleg változókorban, különösen hajlamosak a csontritkulásra, ezért nem elhanyagolható ez a vitamin a szervezetükben.
  • E vitamin : felel az agy-, az izmok-, és az érrendszer egészségéért. Segít meggátolni a vérrögképződést.

Kedvenc vitaminomba ez mind megtalálható, és ami nekem lényeges természetes termék, minőségi, nem csak pénzkidobás, és így a szervezetem is hasznosítani tudja nem szabadul meg tőle.

A vitaminokon és ásványi anyagokon kívül az Xtend gyümölcsökből, fűszerekből és zöldségekből származó karotinoidokat, xantofilleket és egy csoport polifenolt is tartalmaz. Nézd meg a következő képen, és te is meglátod, hogy milyen szuper vitamin.

"Az Xtendben található összetevők több mint 100, az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) által elfogadott egészségügyi állításnak felelnek meg. Az Xtend a BalanceOil tökéletes kiegészítője, így Önnek egy teljes körű tápanyag-kiegészítő program áll rendelkezésére."