Egészségmegőrző programunkkal, egészségesebb leszel!

2020.02.17

A tudomány, és technológia az emberiség történetében eddig nem tapasztalt iramban fejlődik. Ma többet tudunk a táplálkozásról és az egészséges életmódról, mint valaha.

De akkor miért kell mégis egyre több betegséggel szembenéznünk?

Kutatások bizonyítják, hogy az emberek 95 %-nak az egészsége veszélyben van. Kérdezhetnéd, hogy miért?

Mert az étrendünk megváltozott, az iparosodáskor a háziasszonyokat elküldték dolgozni, és iparosították az élelmiszer feldolgozást, hogy sok embert ki tudjanak szolgálni, ehhez pedig, gyorsételek kellettek, hormonkezelt állatok, génkezelt gyünölcsök.

De, ha saját maga készíti is el az ételeket, sajnos már a hozzávalók sem ugyanolyan minőségűek. A húsfélék leginkább istállókban tenyésztett állatokból származnak, amelyeket táppal etetnek ahelyett, hogy a nyílt legelőkön ennék a friss füvet, a halakat, például a lazacot, zárt medencékben tenyésztik, és haltápot esznek ahelyett, hogy algát fogyasztanának a mély tengerekben. Ez óriási hatással van az ételek tápanyag-összetételére, így a mi sejtjeinkre, szöveteinkre és testünkre is. A Zinzino BalanceTest egy önmagunkon egyszerűen elvégezhető teszt, amellyel elemezhetjük a vérünkben lévő zsírsavakat, ami tükrözi, mennyi zsírt fogyaszt az ételekkel.

Vajon Te is veszélyeztetve vagy?

Segítek neked megóvni egészségedet, hogy helyreállítjuk szervezeted egyensúlyát. A tudomány szerint 3:1 arány javasolt, de Magyarországon ahhoz képest 25:1-hez vagy legtöbb esetbe 70:1-hez van, még gyermekek esetében is.

Van egy segítségünk amivel megnézhetjük, hogy neked milyen arányban van a szervezetedben az omega 6, és omega 3 zsírsav. Ha egyidőben elkezded használni a BalanceOil (omega 3 ) termékünket is, akkor 120 nap elteltével a Balance terméket fogyasztók 95 %-nál ez az arány eléri a 3:1-t. Teszteket a Vitas független laboratóriumban Norvégiában végzik, névtelenül. Eredményed 20 napon belül megnézheted a www.zinzinotest.com oldalon.

Ha érdekel, hogyan működik, írj üzenetet itt, vagy az oldalamon megtalálsz: https://www.facebook.com/pg/termeszetesegyensulylindaval/posts/?ref=page_internal